Ideali sūdytų lašinių užkandėlė prie degtinės ar samanės

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 5 , reitingas: 4.60 iš 5)
Loading...

migle
Ir vėl pas Giedrių svetainėn užsukau.Ir, kaip beveik visada -įdomybių radau, tad ir jums copy/past: 😛

Sūdytus (nerūkytus) lašinius permalti per mėsmalę su česnaku ir šviežiais krapais (kumščio didumo lašinių gabalui – porą skiltelių česnako). Įberti (esant norui) truputį maltų kajeno pipirų. Gautą masę tepti ant ruginės duonos riekių, supjaustyti riekes skersai, ilgomis juostelėmis, kiekvieną juostelę papuošti nedidele krapo šakele. Gražiai išdėlioti ant lėkštutės. Kai kas dar mėgsta užspausti truputį citrinos.

Degtinę/samanę pilti į gerai atšaldytas taureles, nedidelėmis terapeutinėmis dozėmis.

Mėgautis.

Iš skonio iš karto ir neatspėsi, kas ten ant duonos užtepta, bet iš lėkštės užkandėlė dingsta labai greitai :{)

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011