Sprandinės suktinukai su žementalio sūriu ir slyvomis
|1 komentaras
Markeris
Turejau sprandinės 4 riekes, tai stipriai išmušiau, pabarsčiau (nedaug) Santa Marijos mesos prieskoniais.
I tuos išmustus “blynus” dejau karštai rūkytos mėsytės riekele, žementalio sūrio riekelę ir keletą džiovintų slyvų.
Susukau suktinukus, šiek tiek apkepinau alyvuogių aliejuje.Sudėjau mesytę į blėką.
Tuomet gaminau padažą : vanduo (karštas, ~ 0,75 stiklinės),keli šaukštai vorčesterio padažo, mazdaug šaukstas sojos padažo, keli šaukštai medaus (kad ištirptų vandenyje), 1 a/š. miltų.Viską iš pradžių išmaišiau, tada supyliau į tą keptuvę, kur kepinau mėsytes ir pavirinau iki sutirštėjo.
Tada jau padažą užpyliau ant suktinukų ir ~30-40 minučių – į įkaitintą orkaitę. Bekepant dar ant jų padažiuko papildavau.
Garnyrui pagaminau kroketų iš virtų bulvių .
Mėsytės pranoko mano lukesčius
reiks pabandyti