KOPŪSTAS SU PIENIŠKU PADAŽU.

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 2.00 iš 5)
Loading...

zuvele
Radau  šį labai pigų patiekalą senoje kulinarinėje knygoje.

Kopūstą išskirstyti lapais ir tuos lapus išvirti vandenyje  su prieskoniais – apie 30 min.Po to gerai nuvarvinti ant sieto ir kiekvieną lapą sulankstyti, suteikiant voko forma.

Tada lapus apkepti iš abiejų pusių  svieste   , sudėti į formą, užpilti pienišku padažu ar grietinėle ,apibarstyti sūriu ir užkepti orkaitėje.

Tas pieniškas padažas, kaip supratau, yra bešamelis( pienas , miltai ir truputis sviesto).

.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011