KAROSAS ARBA LYNAS TROŠKINTAS GRIETINĖLĖJE

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

mole

1 kg žuvies
250 g grietinėlės
100 g grietinės
2 šaukštai miltų
0,5 citrinos
petražolė su lapeliais
poras
salieras
lauro lapas
truputis kaparių, vandens, druskos

Grietinėlę praskieskite vandeniu, pasūdykite, sudėkite žuvį, daržovių šakneles, lauro lapą ir troškinkite. Žuviai suminkštėjus, į sultinį įberkite truputį miltų, o užvirinę – susmilkintų petražolių lapelių, kaparių ir supilkite grietinę. Išimtą žuvį dėkite į lėkštę. Citriną nulupkite, supjaustykite ir sudėkite į padažą. Juo apipilkite žuvį.

KAIP SUMAŽINT LYNO  DUMBLO KVAPĄ IR KITI  NAUDINGI PATARIMAI
 Svaja

PirmiausiaI lyną  reikia gerai nutrinti  rupia druska – tai sumažina dumblo kvapą Jokiu būdu lyno neskutam – tik nutrinam  kokius 2 kartus  rupia druska – ir iš išorės, ir iš vidaus. Prieš dedant  troškintis, įpjaunam  per nugarą. Tada skanu mesti  taip apdorotą žuvį  į britvoną morkų ir svogūnų patalan, ant viršaus – džiovintų baravykų, aplink – pjaustytų bulvių, pabarstyti kmynais.Po to įpilam šiek tiek aliejaus, vandens ir troškiname.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011