MARINUOTI PIEVAGRYBIAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Miglė

300 gr. šviežių pievagrybių,du šaukštai smulkintų petražolių.
Marinatui : pusė stiklinės alyvuogių aliejaus, sutrinta česnako skiltelė, 2 šaukštai obuolių ar kt. švelnesnio acto(mano galva -galima ir mažiau, čia jau kas kaip mėgsta…), 2 šaukšteliai garstyčių, druskos , pipirų.
Nuplautus ir supjaustytus grybus(išilgai -gražiau) sumaišome su smulkintomis petražolėmis.Iš išvardintų produktų paruošiame marinatą ir užpilame ant pievagrybių.Šaltoje vietoje palaikome bent valandą, bet geriausiai -per naktį, tuomet skonis geresnis.Beje, šitaip galima marinuoti ir miško grybus – tik daugumą jų, aišku, prieš tai reikia apvirti.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011