Įdaryti vafliai blynų tešlos apvalkale

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 7 , reitingas: 4.43 iš 5)
Loading...

Virjes :

Imam tuos kvadratinius vaflius ir ant vieno lakšto tepam jau paruošto mėsos  faršo nestorą sluoksnį( galim faršan dėti svogūniuko , priekonių- pagal skonį) , kitu vafliu užvožiam, tada supjaustom ( šiaip tai truputį palaukiu, kol pabrinks, tada geriau pjaustosi) kvadračiukais arba kitaip. Pasidarom blyninę tirštoką tešlą- merkiam (apvoliojam) tą blyną į tešlą ir kepam. Reikia kepti ant silpnesnės ugnies, kad gerai iškeptų faršas. Jeigu dėsi virtą faršą- viskas gausis greičiau.

 Dar dariau tokius gaminau    su bulvių koše , svogūniukais pakepintais ir krapais  – irgi neblogai gavosi.  :wink: Su varške irgi skanu..

ziema

Vaikams dar labai patinka, kai tarp vaflių tepi tirštą obuolienę. Vafliai bekepant susileidžia, o kandant blynuką   jauti ir skanią uogienę.

panašūs įrašai

One Response to “Įdaryti vafliai blynų tešlos apvalkale”

  1. Genija Genija says:

    Virjes, o man mintis ka tik sove – ta farsa galima pakepint biski ant keptuves pries pakuojant i vaflius. toki paruost kaip cili sriubai. turetu but pikantiskai skanu?

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011