Saulėta košė iš cukinijų ir ryžių
|komentarų nėra
tetule
Išverdam porą saujų ryžių. Kol verda, kubeliais supjaustom cukiniją (be žievės, be sėklų). Į keptuvę arba puodą pilam vos vos gero aliejaus, metam cukinijas. Jos praktiškai savo sultyse išsitroškina. Tik nereikia pernelyg suvirti, turi gabaliukai jaustis. Kai jau išsitroškino, beriam ryžius (maždaug pusę cukinijų kiekio), jei reikia – pilam šiek tiek vandens, metam saują pamirkytų razinų, beriam druskos, cukraus (kiek kurio – priklausomai nuo to, ar sūrios norisi , ar saldžios košės, – aš net truputį pipirų bėriau). Svarbiausia – žiupsnelis ciberžolės ❗ .
Skonis geras, bet jau grožis – apskritai neišpasakytas 😉 .