FARŠIRUOTI KALMARAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

vertė miglė

  • Rec. tinka garpuodžiams

600 g kalmarų
400 g baltagūžio kopūsto
2-3 svogūnai
1 citrina
300 ml pomidorų padažo
3-4 šaukštai aliejaus
petražolės ir kalendros žaluma
prieskoniai jūros gėrybėms(žuviai  )
juodieji malti pipirai
druska

Kopūstus sušinkuoti, patroškinti keptuvėje su aliejumi ( įpylus vandens).Virtus kiaušinius susmulkinti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.Kiaušinius ir svogūnus sumaišyti su troškintais kopūstais, įberti druskos, pipirų.
Kalmarus prifarširuoti šiuo įdaru.Keptuvėje apkepinti juos aliejuje -5 min.(  -ar ne per ilgai -taigi guminiai jau gali pasidaryt), po to perkelti į garpuodį.Užpilti pomidorų padažu.Virti garuose 10 min.Po to išdėlioti lėkštėje, palaistyti citrinų sultimis, apibarstyti žalumynais ir papuošti citrinų griežinėliais.

p.s.  Aš tai svogūnus kartu su kopūstais pakepinčiau 😉

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011