PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTA ŽALIA PAPRIKA

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

ezys 🙂

4 žalios paprikos,
250 g pievagrybių,
6 riekelės džiūvėsių,
4 šaukštai grietinės,
2 kiaušiniai,
3-4 šaukštai sojos padažo,
svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų.
Paprikos vaisiaus viršūnę nupjauti, sėklas pašalinti. Džiūvėsius aptepti grietine ir šiek tiek palaukus sumaigyti šakute. Į gautą masę įdėti kiaušinius, smulkiai supjaustytus ir svieste pakepintus svogūnus, susmulkintus petražolių lapelius, griežinėliais supjaustytus pievagrybius, šiaudeliais supjaustytas paprikos vaisiaus viršūnėles ir sumaišyti. Gautą masę pasūdyti, paskaninti pipirais bei pasirinktu padažu ir įdaryti papriką.
Įdarytą papriką dėti į aliejumi pateptą karščiui atsparų indą ir kepti 200º temperatūros orkaitėje 40 min. Kepant palaistyti išsiskyrusiomis sultimis. Tiekti su ryžiais arba virtomis bulvėmis.
 

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011