SILKĖ “PUODELIUOSE”

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

No comments

1 stiklinė virtų pupelių ,
1 virta morka ,
1 svogūnas,
1 kg nedidelių burokėlių ,
aliejaus kepimui,
1 stiklinė stipraus marinato.

Svogūnus susmulkinti, apkepinti aliejuje, sudėti pupeles, supjaustytas morkas ir kubeliais supjaustytą silkę. Viską sumaišyti.Burokėlius išvirti, nulupti, išskobti vidų ir pamerkti į marinatą. Palaikyti 2-3 paras. Po to juos ištraukti iš marinato, nusausinti, į vidų prifarširuoti  paruošto įdaro. Papuošti žalumynais.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011