SUMUŠTINIAI SU LAŠIŠA.

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

Užsienietė

 Jiems reikia rūkytos lašišos (plonom riekelėm), juodos duonos (supjaustytos kvadratais ar kt.), pertrintos varškės su grietine, šviežių kapotų krienų, žalumynų (krapų, svogūnų laiškų, petražolių ar builio), druskos, pipirų. Papuošimui –
įvairių žolių lapelių,svogūnų laiškų, lašišos ikrų (galima ir be jų).

Duonos riekeles aptepam varškės, krienų, grietinės ir žalumynų mase, dedam lašišos riekeles, puošiam
žalumynais, ikrais. Dalį sumuštinių uždėti lašišos riekelėmis, kitą dalį – lašišos kūbeliais.
 

panašūs įrašai

2 Responses to “SUMUŠTINIAI SU LAŠIŠA.”

  1. tetule says:

    TETULE

    Kartais sugriešijantiems (kas link nelabai sveikų produktų) gal tiktų labai panašus variantas.

    Ant juodos duonos riekučių reik užtepti plonu sluoksniu “Rama creme bonjour”, pvz., su žalumynais arba be nieko. Ant viršaus surikiuoti plonais ilgais šiaudais supjaustytų “Viči” ar kokių panašių marinuotų raudonos arba rausvos silkės marinuotos gabalėlių, pramaišiui su žalio agurko tokio pat didumo šiaudais. Papuošti krapų šakytėm. Kai prireikia staigiai kukliai pavaišinti ką nors – vienas iš neprastų būdų tai padaryt. Gražu, visai skanu.

  2. irena says:

    aš darau tokius sumuštinius: krekerius aptepu plonai sviestu, po to pagal skonį krienais, dedu ploną gabalėlį rūkytos lašišos.Ant viršaus pusę vynuogės, Skanu.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011