Troškinti maltinukai su voveraičių ir sūrio įdaru
|komentarų nėra
Markeris
Šį patiekalą pobuviui gamino mano mama.Ėmė kiaulienos faršą, dėjo kiaušinį, tarkavo svogūno, prieskonių.
Apvirė voveruškas, permalė mėsmale, įdėjo į jas smulkinto svogūno ir tarkuotos morkos. Pakepino, dar įtrenkė tarkuoto sūrio. Kai atvėso, iš faršo formavo kukulius (forma, kaip kijevo kotleto), į vidų dėjo voveruškų/svogunų/morkų/sūrio įdaro, smarkiai paniravo džiūvėsiuose ir kiaušinyje, kepė įkaitintuose riebaluose -kol apskrudo. Bet ne iki visai iškepė. Tai padarė iš vakaro.
Kitą dieną – prieš pobūvį – sukrovė juos į puodą, įpyle vandens, įdėjo nemažai morkų ,džiovintų grybų ir ~ 40 minučių troškino. Labai skanu