Troškinti maltinukai su voveraičių ir sūrio įdaru

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 4.75 iš 5)
Loading...

Markeris 

Šį patiekalą pobuviui gamino mano mama.Ėmė kiaulienos faršą, dėjo kiaušinį, tarkavo svogūno, prieskonių.

Apvirė voveruškas, permalė  mėsmale, įdėjo į jas smulkinto svogūno ir tarkuotos morkos. Pakepino, dar įtrenkė tarkuoto sūrio. Kai atvėso, iš faršo formavo kukulius (forma, kaip kijevo kotleto), į vidų dėjo voveruškų/svogunų/morkų/sūrio įdaro, smarkiai paniravo  džiūvėsiuose ir kiaušinyje, kepė įkaitintuose riebaluose -kol apskrudo. Bet ne  iki visai iškepė. Tai padarė iš vakaro.
Kitą dieną – prieš pobūvį – sukrovė  juos į puodą, įpyle vandens, įdėjo nemažai morkų ,džiovintų grybų ir ~ 40 minučių troškino. Labai skanu :)

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011