Tetos ČENACHAI
|komentarų nėra
TETA
šoninės, neriebios,
svogūnų
česnako
kalafiorų
paprikos ( raud. ir gelt.)
imbiero šaknies ( negaug )
bulvės
čiliukas
imbieras
Provanso žolelių
kvp. / baltų pipirų maltų
raug. / marinuotų agurkelių
pom. pastos
Krapų ir petražolių ( nors kai kurie nenaudoja
jų kartu)
druskos
Viska supjaustom gabaliukais . Apačioje būtinai mėsa, viršuje – bulvės.Visos kitos daržovės supjaustytos, sudėtos užpiltos pom. pasta. Užpilam verdančiu vandeniu ir dedam cenachines į įkaitintą orkaitę iki 200 C orkaitę Laukiam ~ 45 min. po užvirimo. Paskui nuimam dabgtelius, leidžiam apskrusti bulvėms ir psio. Apibarstom mėgiamom žolėm ir ant stalo Viriau 3 čenachines, nors mes dviese, tete sumaumojo – 2 , o aš vieną, bet dar būčiau valgiusi Manau, kad galima vartoti ir kita daržoves, kuo daugiau , tuo geriau
Pastaba:Jei perdaug išgaruos vanduo, papildomai pilkite tik verdantį.