TROŠKINTAS LYNAS ARBA KARPIS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.50 iš 5)
Loading...

Aldona

Pati šiandien turiu didelio karpio file.Tai nepatingėjau pasirausti knygose.Šį bei tą radau.Tiesa,parašyta apie LYNA,bet gal galima pritaikyti ir kitai žuviai? 🙂
Raudonojo kopūsto gūžė supjaustoma ir nuplikoma verdančiu vandeniu.I kopūstus sudedami svieste apkepinti svogūnai su trupučiu miltų, įpilam 1/4 stiklinės raudonojo vyno, citrinos sulčių, beriam truputi cukraus,viską patroškiname.
Baigiant troškinti, ant viršaus sudedami apkepintos žuvies gabaliukai ir dar patroškinama.Valgoma su virtomis bulvėmis.

panašūs įrašai

2 Responses to “TROŠKINTAS LYNAS ARBA KARPIS”

  1. Arharas says:

    Na saunu kai 🙁
    Kai kalba apie lynus tai tik apie zuveliokus o kai as turiu pagaves 3.5kilogramu lyna ka man daryti su tokiu ‘zuvelioku’?

  2. migle migle says:

    🙂
    nagi gabalais supjaustyt gali ir troškink, kaip recepte 😉

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011