TROŠKINTAS LYNAS ARBA KARPIS
|2 komentarai
Aldona
Pati šiandien turiu didelio karpio file.Tai nepatingėjau pasirausti knygose.Šį bei tą radau.Tiesa,parašyta apie LYNA,bet gal galima pritaikyti ir kitai žuviai? 🙂
Raudonojo kopūsto gūžė supjaustoma ir nuplikoma verdančiu vandeniu.I kopūstus sudedami svieste apkepinti svogūnai su trupučiu miltų, įpilam 1/4 stiklinės raudonojo vyno, citrinos sulčių, beriam truputi cukraus,viską patroškiname.
Baigiant troškinti, ant viršaus sudedami apkepintos žuvies gabaliukai ir dar patroškinama.Valgoma su virtomis bulvėmis.
Na saunu kai 🙁
Kai kalba apie lynus tai tik apie zuveliokus o kai as turiu pagaves 3.5kilogramu lyna ka man daryti su tokiu ‘zuvelioku’?
🙂
nagi gabalais supjaustyt gali ir troškink, kaip recepte 😉