Kepti grybai su šonine ir grietinėle
|komentarų nėra
GUTE
Reikės tokių dalykėlių:
1. Grybukai – surinkti, nuvalyti, išvirti.
2. Gabalėlis karšto rūkymo šoninės.
3. Poro (galima ir svogūno galvos ).
4. Morkos.
5. Grietinėlės (10%, kur kavai).
6. Šaukšto miltų .
7. Krapų . Kas mėgsta- čiobrelio – šviežio, petražolės ar pan.
Morką sutarkuoju stambia tarka (galima ir ta, kur tarkuoja šiaudeliais) , pakepinu su trupučiu aliejaus . Kai suminkštėja, įdedu supjaustytą porą , dar pakepinu , sukrečiu į kitą indą. Tada pakepinu smulkiai pjaustytą šoninę, dedu grybus. Juos pakepinu , kad grybai perkaistų.Tuomet dedu morkas su porais, šaukštą miltų, gerai viską išmaišau . Po to pilu grietinėlę, pakaitinu. Pabaigoje – paskaninu prieskoniais ir druskytė . Valgyti su virtomis bulvėmis.