SŪRIO KEPSNYS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 7 , reitingas: 3.71 iš 5)
Loading...

No comments
 Reikės:
1-1.5 cm storio riekėmis pjaustyto fermentinio sūrio (tinkamiausias
“Rokiškio”);
Kiaušinio ir džiūvėsėlių paniravimui.
Sūrio riekelės paniruojamos džiūvėsiuose: pirmiau mirkoma kiaušinio plakinyje, paskuj apvoliojama džiūvėsiuose. Aš dažniausiai darau dvigubą paniruotę. Kepamas šitas sūrio kepsnys keptuvėje apie 2 -3 minutes iš kiekvienos pusės – kol gražiai apskrunda. Galima kepsnį patiekt su daržovių salotomis.
Tinka įvairus karšti ir šalti padažai. 🙂

panašūs įrašai

2 Responses to “SŪRIO KEPSNYS”

  1. Patiko lb, salotos lievos gavosi, nes neparaset kaip jas padaryti 🙂

  2. nija says:

    labiausiai tinka bruknių uogienė-super skanu! 😉

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011