BALTYMINIAI VARŠKES SAUSAINIAI PRIE KAVOS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Naujokė

Reikia:

  • 2 saldūs varškes sūreliai (po 100 gr), – geriausiai vaniliniai;
  • 2 kiaušiniai; 200 gr sviesto ar gero margarino;
  • 2 stiklines miltų;1,5 stiklinės cukraus;
  • 1 nubr. šaukstelio sodos

Tryniai, sūreliai, miltai, sviestas ir nugesinta soda gerai  išmaišomi ir išminkomi, tešla padalinama pusiau, atšaldoma. Baltymus išplakti su cukrumi -galima naudoti ir cukraus pudrą , įlašinti truputį citrinos sulcių.  Jei itarkuosit citrinos žievelės geltonąjį sluoksnį – igaus citrinos skonį Atšalusią tešlą iškočioti kaip stačiakampį blyna, užtepti baltymą ir suvynioti.Gautą vyniotinį supiaustyti riekutemis labai aštriu peiliu, stengiantis neišspausti baltymų

Kepti 10-15 min karštoje orkaitėje, kol švelniai parus, prižiūreti, kad nesudegtųLabai skanu prie kavos ar arbatos.

panašūs įrašai

One Response to “BALTYMINIAI VARŠKES SAUSAINIAI PRIE KAVOS”

  1. eglė says:

    Na nekepkit niekas, tai jau tikrai. Tik veltui sugaištas laikas ir išmesti pinigėliai. Tikrai gerai užšaldžiau tešlą, bet, deja, kočiojant ji labai greitai atšyla ir normaliai suvynioti vyniotinį yra neįmanoma. Baltymų plakinio išeina per daug, jis dar ir neįmanomai saldus. Pjaustant viskas išbėga. Kiek žinau, paprastai tokios tešlos nepjaustomos, o atšaldytos tiesiog išklojamos ant skardos.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011