Veršienos vyniotinis su džiovintais obuoliukais ir rūkytomis slyvomis

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

Teta

Reikės:

Veršienos ar jautienos raumenukų;
Kiaulienos šoninės (riebesnės);
Įvairių  pipirų  -tinkančių / patinkančių;
Rūkytų slyvų, džiovintų obuolių;
Poro, žalių, smulkintų petražolių;
Saliero gumbo, pjaustyto “šiaudeliais”;
Druskos;
Virvės/siūlo vyniotinio  aprišimui.

Iš jautienos/veršienos  gabalo padarome išklotinę, ant jos sudėliojam  kiaulienos šoninės gabaliukus, kad pilnai uždengtų jautieną ir  kad lašinukų kraštas būtų išlindęs iš jautienos. Sukraunam  vaisius ir daržoves ( tik nuplautas ir supjaustytas 🙂 Džiovintų obuolių skilteles nemirkyti !!!.

Aprišau  vyniotinį kiek galint tvirčiau,apipyliau aliejumi, dėjau į kepimo rankovę , aplink išdėliojau bulves, įpyliau vandens.Kepiau ~ 1 H
Džiovinti  obuoliai nepavirto į košę, suteikė malonų, pikantišką skonį.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011