Vytinta kiauliena

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 8 , reitingas: 3.88 iš 5)
Loading...

Virjes

Išpjaunam kumpio gražų,neriebų gabalėlį -stačiakampio formos arba nugarinės (išpjovos).
Įtrinam prieskoniais-
pipirai juodi ir kvepiantys,
kolytos,
česnakas(būtinai vasarinis) ,
salietra,
druska

Palaikom pavartydamos tuose prieskoniuose 3 dienas, ne ilgiau . Po to išimam, nuvalom druskos perteklių, dedam į merliuką ir gražiai stipriai susukam.

Taip paruoštą mėsą galima ir rūkyti .O jeigu norim vytintos – pakabinam šiltai, bet ne drėgnai.Po kokių 3 savaičių ( greičiausiai) galima valgyti. Kuo ilgiau padžiūsta, tuo skaniau. Neseniai pabaigėm valgyti gal kovo mėnesį padžiautą .Taigi – maždaug 7 mėnesių, bet labai skanu:P

panašūs įrašai

One Response to “Vytinta kiauliena”

  1. […] Vytinta kiauliena […]

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011