Kiaulienos nugarinės suktinukai su faršo ir pievagrybių įdaru
|komentarų nėra
teta
Pats paprasčiausias receptas: greit pagaminamas, sotus.
Išmuškit nugarinės gabaliukus kaip karbonadui, dėkit kokio norit faršo+prieskoniai+keptas svogūnas+pakepti pievagrybiai. Suvyniokit kaip balandėlius, paniruokit tik miltuose. Apkepinkit, kol parus mesytė..Tuomet dėkit į puodą troškinti: į verdantį vandenį su pakeptomis morkytėmis, paprikomis (bet kokios spalvos),+ salieras.Troškinam, kol suminkštės.Tuomet – pora šaukštų grietinės+krapų/petražolių,lauro lapų(, juos išimam paskui, nes kitaip padažas bus kartokas).
Garnyras bulvės:keptos ,bulvių košė,
grikių košė,
makaronai+raugintos/marinuotos daržoves.