ŽUVIS SU MIGDOLŲ IR ČESNAKŲ PADAŽU

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

Iš leidinio “DARBŠTUOLĖ”

500 g. menkės, 2 kiaušiniai, 1 citrinos sultys, žuvų prieskoniai, pipirai, druska,2 šaukštai miltų.

Padažui:
10 česnako skiltelių,0,5 stiklinės smulkintų migdolų, 1 šaukštas vyno acto, 2 šaukštai aliejaus, druskos, žalumynų.

Žuvį supjaustome į 2-3 dalis.Lengvai pamušame,apibarstome prieskoniais,apšlakstome citrinos sultimis,apvoliojame miltuose ir pasūdytame kiaušinių plakinyje.Iškepame.Sutrintus česnakus sumaišome su migdolais,užpilame actu,aliejumi, pasūdome,įmetam kapotų žalumynų.
Padažą išplakame(šakute :roll: ) ir apliejame žuvį.

(Pateikė Jūratė Buragaitė)

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011