Kepta jauna lydekaitė

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

teta,

Visi prišmožai(čia jau žemaitiškai)prieskoniai tinka nuostabiai 0,5 kg lydekaitei.Jos vadinasi -neapsiplunksnavusiomis nes tokio svorio jos turi švelnią mėsytę ir mažai ašakų,(didesnės  labiau tinka farširavimui).

Prieskoniais ištrintą  lydekaitę supjaustyti gabalėliais,makt į kiaušinio plakinį,į miltus,vėl į plakinį ir į keptuvę su karštu sviestu.Tuomet lydekaitė nepraranda savo sulčių,iš viršaus gražiai apskrunda.

Galima valgyti karštą su bulvemis ir apipiltą su atskirai pagamintu grietinės padažu (tik sviestas ir grietinė,druska).Jei norit dėti pipirų -tai tik baltų,nes grietinės padaže juodi atrodys kaip žemės trupinėliai.

panašūs įrašai

2 Responses to “Kepta jauna lydekaitė”

  1. Zitule says:

    Noreciau istroskinti lydeka,kad nebutu asaku 😥

  2. migle migle says:

    Nu tai tadu, Zitel, permalk ją su visom ašakom bent tris kartus, įtrenk vidun kiaušiaus IR PRIESKONIŲ, arba dar piene išmirkyto batono, o po to ARBA
    apvoliok “kotlečiukus” plakiny ir kankink aliejuje keptuvėj,
    ARBA
    ant garų patroškink juos be plakinio -po 10 min kiekvieną pusę:
    belekokį padažą/užpilą paskui užpilsi
    Patikėk -bus tikrai labai skanu 😉

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011