Patiekalai iš moliūgo
|komentarų nėra
Di
Įdarytas moliūgas
Labai skanu, kai orkaitėje troškini. Nupjauni moliūgui viršugalvį, išskaptuoji, tada dedi įdarą. Galima mėsos (faršas, daržovės, ryžiai), arba – ryžių ir razinų, ar ir -vien daržovių.
Uždengi “dangteliu” – ir į orkaitę. O kai išsitroškina – kapojam su visu “puodu”. Labai skanus tas pats moliūgas, Man nė to įdaro nereikia.
xxx
Kai turiu moliūgo, dedu jo visur. Pvz.,dariau sorų košę su orkaitėje iškeptu moliūgu. Sumaliau tą moliūgą mikseriu, tada išviriau ne visai iki galo sorų košę ir sumaišiau. Nesvietiškai skanu buvo.
O kur dar apkepai –
su varške, su įvairiomis kruopomis. Žodžiu, tikra Dievo dovana tie moliūgai 😆