KONSERVUOTI MOLIŪGAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 5 , reitingas: 3.60 iš 5)
Loading...

Mėta

Moliūgus  reikia supjaustyti nedideliais gabalėliais ir užpilti sirupu:
į 1/2 ltr vandens įberti 250 gr cukraus, galima cinamono, 3-5 gvazdikėlius ir pavirti apie 10 min. Paskui, pridėjus 5-7 šaukštus acto ir uždengus, pavirti dar 2-3 minutes. Palaukti, kol atvės. Atvėsusį sirupą užpilti ant stiklaisniuose sudėtų moliūgo gabalėlių. Siklainius su visu turiniu pasterizuoti. Čia rašo, kad apie valandą, bet man atrodo, kad aš tiek neiškentėdavau ir vistiek gerai gaudavosi.  Tikrai labai skanu .  

LiepaS

Aš konservuodavau moliūgus panašiai ,tik nenaudodavau acto,o darydavau su svarainiais arba mažomis geltonomis slyvukemis.

panašūs įrašai

One Response to “KONSERVUOTI MOLIŪGAI”

  1. Jurate says:

    Labai reikia skubiai konservuotu moliugu su svarainiais recepto, tik va cia konkreciai neta, Liepa, gal galetum atsiust?
    Geriausiai,kad tiesiai man i emaila juratuxa@one.lt

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011