Baklažano užkepėlė su mozarella

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

tetulė

Baklažaną išilgai supjausčiau plonom riekelėm, pasūdžiau, palikau pastovėti, nuploviau, nusausinau, iškepiau pusiau sausai keptuvėje, bet ne tiek, kad apskrustų, tik kad suminkštėtų. Tada į kiekvieną riekelę įvyniojau po mažiuką mozarellos gabaliuką, susmeigiau dantų krapštuku, pašlaksčiau padažiuku (alyvuogių aliejus, citrinos sultys, medus, druska, pipirai, daug krapų ir petražolių) ir įkišau labai trumpam į orkaitę, kur baiginėjo kepti apkepas. Palaikiau tik kol sūris apsilydė, bet nesugalvojo išbėgti. Kas mėgsta baklažanus, tikrai neblogai :)

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011