Baklažanų užkanda

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.50 iš 5)
Loading...

markeris
4 baklažanai
2 skiltelės česnako
1 citrinos sultys
druska
pipirai
sauja kapotų žalumynų (petražolės, salierai. krapų nedėjo, sakė netinka)
šaukštas smulkintų kmynų,
5 v.š. alyvų aliejaus.
Baklažanus aptepam alyvų aliejum ir   – į orkaitę :180 laipsnių ,1 val.
Sėklas išimam,  išskobiam  vidų į gilų dubenį, šiek tiek patrinam šakute. Įspaudžiam  česnaką, supilam  visus kitus ingridientus ir gerai išmaišom  mediniu šaukštu iki vienalytės masės. Apkepinam  duoną ir užtepam. Tinka  prie alaus ar vyno. Uždarytame inde šaldytuve išsilaiko 5-7 dienas

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011