BLYNU TORTAS
|1 komentaras
Lėja
Kad blynai būtų su traškia plutele, juos reikia apvolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.Po to butinai palaikyti šaldytuve- bent valandą, ir tik tada kepti. Dar lietinius (dažniausiai su daržovėmis) galima dėti į skardą, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaiteje, kol parus. Gaunasi traškūs blyneliai.Perpjovus išilgai ir užpylus sojų padažo , tinka ir kaip garnyras, ir kaip pagrindinis patiekalas.
Kartais darau blynų tortą . Žiauriai sotus (tiek pat ir kaloringas). Ant lietinio dedu pakepinto faršo, užtepu miltinio padažo, vėl lietinis blynas, ant jo – faršas ir pomidorų padažas ir t.t. Ant viršaus – blynas ir miltinis padažas.Visą šita tortą apibarstyti sūriu ir kepti orkaitėje, kol sūris paskrebs.
labai skanu 😛 bet labai sunkei pasigamina 😆 🙂