“Greitaeigiai” mėsos kepsniai su įdaru
|komentarų nėra
žiema
Man šitas karštas baliukams labai patinka tuo, kad galima jį pasiruošti iš anksto.
Išsikepu karbonadą, išsiverdu bulves, tada sutiesiu karbonadus į skardą, užpjaustau pievagrybių, ant viršaus uždedu keptų svogūnų, dar ant viršaus – tarkuoto lydyto sūrio , pamaišyto su majonezu.
Pridėstau virtų bulvių, apibarstau prieskoniais. Vos tik svečiai per duris- aš visą tą gėrį į orkaitę 😉 Kol pasisveikinam, vienu kitu žodžiu persimetam- jau ir gatava. Ir lėkštė pilna, ir atrodo normaliai – visi sotūs ir laimingi 😛
Genija
Aš nieko nekepu iš anksto. Išmušu karbonadus, prieskoniais apibarstau.. Tuomet juos į skardą išdėlioju. Ant kiekvieno -po storą riekę žalio svogūno, tada- majonezo, o ant viršaus -sūrio. Ir pašaunu kepti , kai jau suskaičiuoju – prieš svečiams ateinant. Jokių klapatų – galiu pati eiti gražintis tuo metu 😆