ĮDARYTI UPĖTAKIAI:

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 6 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

Daja

4 išvalyti upėtakiai – su galvom,uodegom, pelekais, po 200g, 2 dideli svogūnai,2 batono riekės,

300g pievagrybių ,citrina,

4 šaukštai miltų ir tiek pat sviesto,

2 šaukštai grietinės, pusė šaukštelio džiovintų čiobrelių,

2 šaukštai smulkintų petražolių,druskos,pipirų.

Upėtakius patrinti druska ir palikti pastovėti.

Keptuvėje įkaitinti sviestą ir jame pakepinti susmulkintus svogūnus.Paskui suberti smulkintus pievagrybius ir 8-10min.kepti ant mažos ugnies.

Praaušusius grybus pasūdyti, suberti mažais kubeliais supjaustytą batoną, petražoles, pagardinti pipirais, čiobreliais, supilti grietinę ir viską išmaišyti.

Upėtakius prikimšti įdaro, pjūvio vietą susmeigti mediniais iešmeliais, pavolioti miltuose ir sudėti į kepimo indą.Apibarstyti sviesto gabaliukais, kepti 30min.180C karštumo orkaitėje.

Patiekiant ištraukti iešmelius, puošti citrinos griežinėliais

 

panašūs įrašai

One Response to “ĮDARYTI UPĖTAKIAI:”

  1. ruslanas says:

    Labai skanu. Tik sunku smeigtuku žuvį susmeigti. Aš palikau nesuvertą žuvį ir likusį įdarą padėjau šalia žuvies.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011