TROŠKINTI UPĖTAKIAI, ĮDARYTI GRYBAIS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

teta

1 kg upėtakių,
30 g džiovintų baravykų,
2,5 š.tirpinto sviesto,
3 š.miltų,
3 šaukštai grietines,
morka,
salieras( 1 mažas  ar ½ didesnio gumbo),
petražolės,
2 svogūnai,
druska.

Per pakaklę  upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami.Apvoliojami miltais, apkepami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami.Baigiant troskinti, supilama grietinė.

ĮDARUI: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi.Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Jie tiekiami(atsargiai išėmus siūlą )pašildytame pusdubenyje, užpylus padažu,kuriame buvo troškinti.
Garnyras:bulvės,makaronai ar žalios salotos.

ŠUTINTAS UPETAKIS   -su raudonų serbentu sultimis ir džiūvėsėlių padažu;
VIRTAS UPETAKIS – su citrina, gelsve, krienais.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011