Jautienos kepenų paštetas
|komentarų nėra
Išsiviriau jautienos kepenų gabaliuką, lašinioko , kelias morkas su visokiais prieskoniais.
Toliau beliko vadovautis Virjes ir kitų skaniečių praktikių jau kažin kadais išguldytais patarimais(Naminė kepeninė dešra ir paštetas) ir malti/kepti/virti/t.t.
Kažkodėl man susišvityjo, kad maišyt(Į VIENĄ PUSĘ ) geriau su …mediniu šaukštu .Žinokit, pasitvirtino ir viena, ir kita -niekas neprisvilo ir masė maišėsi smagiai -mat medinio š. rankena ilga ir smagi apimti.Svogūnėkus kepinau svieste.Virtas morkas sumaliau kartu su kepenimis/lašiniokais.Prieskoniai buvo banalūs -druska/pipirai+ tradiciniai mėsos( ).Na, aišku, krapų DAAAUG Pabaigoje švystelėjau “riebią” skiltį smulkinto česnako.Irgi pasiteisino
Po to formelėn paguldžiau ant maistinės plėvelės ir į dešrą tokią susukau.Laaaabai skanu 😉