Jautienos kepenų paštetas

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 3.75 iš 5)
Loading...

migle

Išsiviriau jautienos  kepenų gabaliuką, lašinioko , kelias morkas su visokiais prieskoniais.
Toliau beliko vadovautis Virjes ir kitų skaniečių praktikių jau kažin kadais išguldytais patarimais(Naminė kepeninė dešra ir paštetas) ir malti/kepti/virti/t.t. :mrgreen:
Kažkodėl man susišvityjo, kad maišyt(Į VIENĄ PUSĘ :lol: ) geriau su …mediniu šaukštu :roll: .Žinokit, pasitvirtino ir viena, ir kita -niekas neprisvilo ir  masė maišėsi smagiai -mat medinio š. rankena ilga ir smagi apimti.Svogūnėkus kepinau svieste.Virtas morkas sumaliau kartu su kepenimis/lašiniokais.Prieskoniai buvo banalūs -druska/pipirai+ tradiciniai mėsos( :roll: ).Na, aišku, krapų DAAAUG :lol: Pabaigoje  švystelėjau “riebią” skiltį smulkinto česnako.Irgi pasiteisino ;)
Po to formelėn paguldžiau ant maistinės plėvelės   ir į dešrą tokią susukau.Laaaabai skanu 😉

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011