Kaip “teisingai” sušaldyti krapus

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 1 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

valganti 

Krapukus aš elementariausiai susipjaustau, sudedu plastikinėn vienkartinėn stiklinaitėn ir į šaldiklį. Tik negrūdu į tą stiklinaitę, o  su tarpeliais, laisvai. Paskui labai gerai žiemą ant bulvių užmest ar ką nors pagardint  .Krapai turi būti sausi, tad ir sušąla gerai ir būna kaip švieži.  O atšilę  tuomet  jie būna normalūs krapai- su kvapu,  spalva – beveik kaip iš daržo. Kiek suprantu, tai  dar gali priklausyt nuo šaldytuvo ir  nuo šaldymo temperatūros.

panašūs įrašai

2 Responses to “Kaip “teisingai” sušaldyti krapus”

  1. nija says:

    Jau nebepamenu kas patarė,bet aš daug metų tuo naudojuosi-sausus krapus sukloju keitaliojant viršūnėlių ir kotelių kryptį ant maistinės plėvelės,susuku į ritinį,apsuku siūlu ir į šald.kamerą.Kiek reikia atsipjaunu,o”dešrytę”atgal į šaltąją.Išlieka šviežūs ir kvapnūs!

  2. migle migle says:

    🙂
    o aš, žinokit, dar išparceliuoju_ sultingi koteliai -sau, o plonutytės šakėlės, jau susmulkintos – kiton porcijon.Tai kotukai eina į sriubas ir tušinukus, o šakelių žaluma -visokiems “grožiams,” salotoms ir kepsniams . 😉 Ant Vėlykų, manyč, dar turėsiu šmotuką 🙄

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011