LYNAS, TROŠKINTAS GRIETINĖJE

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 8 , reitingas: 4.63 iš 5)
Loading...

Labai laukiu kasmet savo draugės/bendradarbės gimtadienio -aplink birželio vidurį. Nes kasmet vienas iš “topinių” patiekalų būna troškintas lynas -jos broliukas tėviškės, t.y. aplink Seirijus telkšančiuos  ežerėliuos prigaudo:)
Taigi: jei nepatinka kvapas -truputuką piene palaikyt verta.O gaminama taip:pradžiai -druska/pipirai/ kiti prieskoniai ir -sumetam žuveliokus keptuvėn ant aliejaus kepti.Po to – ant aliejaus ar sviesto( skaniau) patroškinami svogūnėkai/morkos ir apvirti susmulkinti džiovinti grybukai. Po to viskas verčiama puodan/britvonan, gausiai įpilama grietinės ir kažkiek vandens bei  ir grybų nuoviro bei troškinama in corpore. Po to –  prieš pat pabaigą- pridedama daug krapų.

NUMIRT GALI, KAIP SKANU 🙂 🙂 🙂

Valkatinė

panašūs įrašai

One Response to “LYNAS, TROŠKINTAS GRIETINĖJE”

  1. Gintarė says:

    Receptukas geras, tik labai gaila, kad proporcijų jokių nėra… Aišku kiekvienas deda, ko ir kiek nori daugiau, bet visgi – recepto nėra 🙂 😛

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011