MARINUOTAS KEPTAS STERKAS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 4.50 iš 5)
Loading...

Teta
1 kg sterko,4 pipirai,4 gvazdikėliai,2 lauro lapai,2-3 morkos,1/2 stiklinės aliejaus,2 kiaušiniai,1/2 stiklinės pieno,3 š.miltų,3 svogūnai,30 g sviesto, druska.

Iš prieskonių bei prieskoninių daržovių išverdamas marinatas,atšaldomas ir jame apie  1 val.laikoma išvalyta  ir supjaustyta žuvis.

Iš kiaušinių,miltų,pieno užmaišoma grietinės tirštumo tešla.Joje pavoliojami sterko gabalai ir kepami aliejuje, kol parusvėja.Tuomet ji sudedama į pašildytą pusdubenį, užpilama patirpintu sviestu, apdėliojama pakepintais svogūnais.Tinka karštos troškintos daržovės,o  žuviai  atšalus – majonezas.

 

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011