TRINTA ŽIRNIŲ SRIUBA SU SKREBUČIAIS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 7 , reitingas: 4.14 iš 5)
Loading...

Teta
Žirnius (geltonus, skaldytus) užmerkti iš vakaro. Jei to nepadarėtė, perplaukite žirnius, dėkite į puodą su šaltu vandeniu, pavirinkite 2-3 min. , uždenkite dangčiu ir leiskite pastovėti ~ 1 val. Nukoškite žirnius, dėkite į švaru, šaltą vandenį, įmeskite smulkiai supjaustytų bulvių ir virkite iki žirniai ir bulvės visiškai suminkštės. Tuo metu susmulkinkite svogūną ir morkas, juos pakepkite. Kai išvirs sriuba, blenderiu sutrinkite sriubą iki tyrelės konsistencijos . Užvirinkite. Tuo metu pakepinkite kokios nors rūkytos mėsytės (šalto/karšto rūkymo).Vėliau toje pačioje keptuvėje pakepinkite kubeliais supjaustyto apdžiūvusio batono. Sriubą supilti į lėkštes, ant viršaus kauburėliu sudėkite pakeptą rukytą mėsyte su batonu, gausiai apibarstykit krapais. Skanaus 😛

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011