Klasikinė raugintų kopūstų sriubą

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

r

Viriau pusę dienos :).

Jautienos antrekoto puskilis su 3 džiovintais baravykais verdamas atskirai. Perplauti ir susmulkinti rauginti kopūstai su šaukštu “Smetoniško” sviesto troškinami atskirai. Tada mėsa išgriebiama, o į sultinį įpjaustoma morka bei šiek tiek saliero. Tuo tarpu aliejuje pakepinamas svogūnas, šaukstas miltų ir šaukštas Čumak pomidorų pastos, metama į ištroškintus kopūstus, išmaišoma. Tada visa tai dedama į paruoštą sultinį ir dar įberiamas šaukštelis No comments rekomenduotų Avokado prieskonių ukrainietiškiems barščiams.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011