PYRAGĖLIAI SU LAŠIŠA

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

Daja

Lašišos file – apie kg,
šaldytos bemielės tešlos -0,5 kg,
prieskonių,
citrinos

  File mažus gabaliukus paskaninti druska ir pipirais, kt. prieskoniais, aplaistyti citrinos sultimis.Tešlą pakočioti ploniau, pjaustyti maždaug 10×10 cm gabaliukais.
Dėti lašišos gabaliukus į tešlos viduriuką, užlenkti kampučius į viršų(lauknešėlis).Skardoje pyragėlius aptepti kiaušinio plakiniu. Kepti 150 C, kol gražiai apskrus

 

panašūs įrašai

One Response to “PYRAGĖLIAI SU LAŠIŠA”

  1. Vincentas Sakas says:

    Padruskina, papipirina ir paprieskoniuoja rusai. Lietuviai druska, pipirais, prieskoniais valgius gardina, įberia, pabarsto ir t.t.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011