LAZANIJOS SU ŠPINATAIS IR VARŠKE,

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

 Algė
4 porcijoms reiks –
500 g špinatų
250 g šviežios varškės
malto raudonojo pipiriuko (aitriojo, prisireiks špinatams)
kelių šaukštų tarkuoto sūrio (parmezano ar kitokio)
300 g pomidoriukų marinuotų savose sultyse
ir druskos, be to dar reiks Bešamelio padažo.
Špinatus nuvalyti ir gerai nuplauti po bėgančiu vandeniu. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti kol suminkštės. Išvirtus špinatus, nukošus vandenį, paskaninti maltu pipiriuku (labai labai nedaug, kad vos vos jautusi), susmulkinti ir sumaišyti su varške.
Išvirti lazanijos lakštus.
Paėmus skardą pradėti sluoksniuoti – vienas sluoksnis tūri būti su varške ir špinatais, kitas – su pomidorų padažu. Ant abiejų padažų užbarstyti tarkuoto sūrio ir uždėti po šaukštą Bešemelio padažo.
Dėti i vidutinio karštumo orkaitę ir kepti maždaug apie 30 min. Jeigu kepant lazanijos paviršius pradėtų per daug sausėti, užpilti keletą šaukštų pomidorų padažiuko.
Sėkmės ir skanaus.
P.S. Kas del Bešemelio, kam nepatinka, jo galima ir išviso nenaudoti
.

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011