Makaronai -idealus maistas skubantiems ir…tinginiukams
|komentarų nėra
Paviriau tų lietuviškų “tikrų” makaronų, bebaigiant virti įpjausčiau 2 Klaipėdos pieniškas dešreles, o prieš išjungiant apipyliau tirštos sūrio sriubos turiniu(iš pakelio, aišku 😳 ). Išmakalavau viską. Paskui uždrėbiau sviesto gerą šaukštą ir gal 2 min. palaikiau uždengus.Visai nieko viralas gavos – net du bliūdus nemenkus sukapojau 🙄
xxx
Kita versija:
Iš pradžių makaronus verdam banaliai – vandenuky, į kurį dar šiek tiek aliejaus papilam, su druska ir saudvos prieskoniais vištienai be druskos.Prieš pabaigą trinktelėjau saldaus varškės sūrio riekę ir lydyto rūkyto su kmynais (kur dešros formos ) kelias riekeles.Sutarkuoti sūriai, aišku. Dar gabaliukas sviesto, viskas kartu paverda bemaišant.Paskui gerą saują šaldytų ar šviežių krapų, vėl permaišom, porai minučių dangtį užvožiau su viskuom.
Labai viliojantis skonių ir kvapų miksas 😉
p.s. Vandens nereikia padauginti – kad visas įsigertų.Jei kas -geriau eigoje karšto virinto papildomai įpilti, jei yra įtarimas, kad svilt pradės.