Braškių šerbetas
|4 komentarai
r
250 g šviežių braškių
100 g cukraus
100 ml vandens
1 citrinos sultys
2 valg. šaukštai mineralinio gazuoto (nesūraus) vandens
1 valg. šaukštas brendžio (nebūtina)
150 g braškių ištrinti mikseryje ar per sietelį. Cukrų ir vandenį užvirinti ir atvėsinti. Sumaišyti metaliniame inde saldų vandenį, trintas braškes, citrinos sultis, mineralinį vandenį ir brendį, dėti į šaldymo kamerą ir kartkartėmis pamaišant laikyti iki tokio “apstingimo”, kai dar ne visiškas ledas, o tokie kaip ir vaisiniai ledai. Papuošiate likusiomis braškėmis.
Jeigu norite labai “poniškai” 🙂 , tai šerbetą galite patiekti šampano taurėse ir užpilti šampanu bei papuošti braškėmis. Tada jau produktus reikėtų padvigubinti, nes negi kamšiosi šampano butelį 😆
IRVELAI,
SKUBIAI 😆
Nuo mano pasienio posto (įsivaizduoji kur jis yra, tas dydysis) atplaukia juodi debesys, eina iš Latvijos, aptrauktas dangus, eina ir link tavo pusės. Pasidayrik į mano kraštą ar link LV gal pamatysi,gal gi pagaliau sulauksim ir mes savo laukiniuose vakaruose 😆
Buvau nuėjusi į virtuvę, nes iš kambario kur kompas stovi nieko nesimato, tik – giedras dangus 🙁
pagal jusų diskusą tiesiog galima orus ant LT ir artimam LV spėti.
turetu but skanu bet as nesupratau kaip ta serbeta pagaminti mes su mociute norim ji pagaminti bet neprisimenam kaip 😆 😉 ❓
Autore, pasidalinkite, prašau, receptuku konkurse http://www.anonsas.lt/portal/index/article/28584