Braškių šerbetas

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

r

250 g šviežių braškių
100 g cukraus
100 ml vandens
1 citrinos sultys
2 valg. šaukštai mineralinio gazuoto (nesūraus) vandens
1 valg. šaukštas brendžio (nebūtina)

150 g braškių ištrinti mikseryje ar per sietelį. Cukrų ir vandenį užvirinti ir atvėsinti. Sumaišyti metaliniame inde saldų vandenį, trintas braškes, citrinos sultis, mineralinį vandenį ir brendį, dėti į šaldymo kamerą ir kartkartėmis pamaišant laikyti iki tokio “apstingimo”, kai dar ne visiškas ledas, o tokie kaip ir vaisiniai ledai. Papuošiate likusiomis braškėmis.

Jeigu norite labai “poniškai” 🙂 , tai šerbetą galite patiekti šampano taurėse ir užpilti šampanu bei papuošti braškėmis. Tada jau produktus reikėtų padvigubinti, nes negi kamšiosi šampano butelį 😆

panašūs įrašai

4 Responses to “Braškių šerbetas”

  1. TETA says:

    IRVELAI,

    SKUBIAI 😆

    Nuo mano pasienio posto (įsivaizduoji kur jis yra, tas dydysis) atplaukia juodi debesys, eina iš Latvijos, aptrauktas dangus, eina ir link tavo pusės. Pasidayrik į mano kraštą ar link LV gal pamatysi,gal gi pagaliau sulauksim ir mes savo laukiniuose vakaruose 😆
    Buvau nuėjusi į virtuvę, nes iš kambario kur kompas stovi nieko nesimato, tik – giedras dangus 🙁

  2. piktas says:

    pagal jusų diskusą tiesiog galima orus ant LT ir artimam LV spėti.

  3. mauzeris says:

    turetu but skanu bet as nesupratau kaip ta serbeta pagaminti mes su mociute norim ji pagaminti bet neprisimenam kaip 😆 😉 ❓

  4. Vilmoška says:

    Autore, pasidalinkite, prašau, receptuku konkurse http://www.anonsas.lt/portal/index/article/28584

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011