Agurkai marinuoti su ciberžole ir medumi
|komentarų nėra
Šis receptas puikiai tinka tiek šviežutėliams, tiek peraugusiems agurkams. Ciberžolė jiems suteks gražaus auksinio atspalvio, o medus – rafinuotą salstelėjimo prieskonį.
3 litriniams stiklainiams su supjaustytais (galima ir riekelėmis, ir išilgai) agurkais jums reikės marinato iš:
1 litro vandens
2 valgomų šaukštų druskos
1 stiklinės cukraus
2 valgomų šaukštų medaus
1 stiklinės acto
1 arbatinio šaukštelio ciberžolės miltelių
pipirų, krapų, česnako skiltelių, lauro lapų.
Agurkus supjaustom ir sutrombuojam į iškaitintus stiklainius. Užverdame marinatą iš išvardintų ingredientų ir karštą užpilam ant agurkų.Pasterizuojam 2 – 3 minutes.Užsukam dangteliais .
Miglė