MOČIUTĖS ŽAGARĖLIAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 98 , reitingas: 3.85 iš 5)
Loading...

Austrė

Reikia:

  • 4 kiaušiniai;
  • 200 gr grietinės ;
  • 50 gr sviesto;
  • 50 gr degtines ar brendžio (kas riebalai neįsigertų);
  • 1 šaukštelis gesintos sodos;
  • žiupsnelis druskos;
  • miltu;
  • aliejaus kepimui.      

Trynius su jau pasuktu atšildytu sviestu išsukti, sudėti grietinę su soda, išsukti., išplakti baltymus, sudėti ir išmaišyti. Dėti miltus, išminkyti pominkstę tešla, minkyti ilgai. Močiute tešlą lankstydavo ir daug kartų daužydavo su kočėlu:))). Tegul šaltai pastovi kokias 1-2 val. .      Kočioti plonai, piaustyti rombais, persukti (daryti žagarėlius), kepti aliejuje(močiute dar ir riebalų dėdavo, aš kepu vien aliejuje) – kol taps auksiniai. Apibarstyti cukraus pudra. Labai skanūs, daugiau tokių niekur neteko ragauti.

panašūs įrašai

20 Responses to “MOČIUTĖS ŽAGARĖLIAI”

  1. Austre says:

    O va cia mano A+A mamos zagareliai.
    Tikrai labai skanus:)

  2. Ragana says:

    bandziau si skanesta – jie pasakiski!

  3. julija says:

    Slykstesniu zagareliu nesu ragavus! Recepte visiskai nera cukraus, as savo nuoziura idejau puse stiklines. Visa kita dariau kaip parasyta, bet gavosi ne zagareliai o sausos, nesaldzios, gerkleje stringancios spurgos 🙁

  4. siga says:

    Labai skanus zagareliai, net kaimynę pavaisinau, net recepto paklause. O cukraus ten ir nereikia,nes uzsiberi pudros kiek tau reikia ir bus saldu. 🙂

  5. MonikA says:

    mmmm…. tikras skanestas, dabar tik tokius ir kepu, jokio cukraus nereikia pilti, juk i tikrus zagarelius nesidede i tesla cukrus , tik pudra apibarstomi … skanesniu neesu ragavusi 😀

  6. jurga says:

    😆 super 😆

  7. Yulka says:

    Na nezinau siandien kepiau situos zagarelius, bet nzn… Nieko gal labai gero… Na neblogi, bet kad labai skanus butu, tai tikrai ne. O gal ka nors ne taip padariau? 🙄

  8. Renata says:

    NEREALUS!!!!!!!!! labai labai skanus zagareliai!!!!! As kazkur dar skaiciau, kad reikia ipilti truputi alaus kai darai zagarelius, tei gavosi toooooooooooookie issipute, su didelem puslem!!!!! o kai atsalo buvo traskus ir nepaprastai skanus!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

  9. nju tj kiek miltu diet 😕

  10. migle migle says:

    pradžiai įtrenk stiklinę, paskui , jei skystokas makalas -vis berk po truputį -kad tešla gautųsi pominkstė 🙂 , t.y. elastinga/ne per kieta :)))

  11. Lukas says:

    MMM!!! Labai skanus !! 🙂 Tikrai nesigailiu praleisto laiko gaminant juos 😉

  12. Karolina says:

    Bleat is kur man gauti tos degtines ar brendzioo 👿

  13. :mrgreen: :mrgreen: mmmmmm ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ labai skanus žagareliai :mrgreen: :mrgreen: Nežinau ką be pasakyt :mrgreen: :mrgreen:Labai Labai Labai Labai skanu :mrgreen: :mrgreen:

  14. Aiva says:

    😀 laabai skanus, liuks trapus tokie :mrgreen:

  15. kristina says:

    Noriu paklausti, degtine pilti i alieju? Koki alieju geriausia naudoti virimui?

  16. agne says:

    julija jai tau slykstus tai patylek gal net nedarei ar net neisejo nes nemoki=D jie labai skanusssssssssss……………………mmmmmmmmmm 😛

  17. Viki says:

    Labai skanus zagareliai ir lengvai padaryt 🙂 tik vat nesaldus jie gaunasi 🙂 bet skonis tai fantastiskas senai tokiu nesu valgiusi , sausi tokie ir nepermirke aliejuj kaip draugai darydavo :))) aciu uz receptuka skanu nerealiai 🙂

  18. Gintare says:

    Na jau tiek isgirti tie zagareliai imsiu ir pasigaminsiu,paziuresim kaip man gausis.Laukiu nesulaukiu pabaigos.

  19. lina says:

    Labai skanu, o kai grįš vyras pasakysiu, kad su degtine ir jam bus skanu:)

  20. dalik says:

    Skanu super=]<3:-D:P:S

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011