ŽAGARĖLIAI
|1 komentaras
Tetule
- 1 pakelis varškės,
- 1 kiaušinis,
- 1 šaukštas grietinės,
- Aliejaus,
- Cukraus,
- Sodos,
- Miltų,
- Cukraus pudros,
- Šlakelis stipraus alkoholio.
Varškę, kiaušinį, grietinę su soda, cukrų (jo reikia nedaug) gerai išsukti, šliūkštelėti arielkos ar brendžio (nesijaus – alkoholis reikalingas tam, kad virdami žagarėliai aliejaus neprisigertų per daug), miltų berti tiek, kad išeitų lengvai minkoma ir kočiojama tešla. Tešlą kočioti, pjaustyti, formuoti žagarėlius, virti juos gerai įkaitintame aliejuje, išvirusius dėti ant grotelių ar servetėlės, kad riebalai nuvarvėtų, gausiai barstyti cukraus pudra.
labai skanu 😛 😆