ŽAGARĖLIAI

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 15 , reitingas: 3.67 iš 5)
Loading...

Tetule

  • 1 pakelis varškės,
  • 1 kiaušinis,
  • 1 šaukštas grietinės,
  • Aliejaus,
  • Cukraus,
  • Sodos,
  • Miltų,
  • Cukraus pudros,
  • Šlakelis stipraus alkoholio.

Varškę, kiaušinį, grietinę su soda, cukrų (jo reikia nedaug) gerai išsukti, šliūkštelėti arielkos ar brendžio (nesijaus – alkoholis reikalingas tam, kad virdami žagarėliai aliejaus neprisigertų per daug), miltų berti tiek, kad išeitų lengvai minkoma ir kočiojama tešla. Tešlą kočioti, pjaustyti, formuoti žagarėlius, virti juos gerai įkaitintame aliejuje, išvirusius dėti ant grotelių ar servetėlės, kad riebalai nuvarvėtų, gausiai barstyti cukraus pudra.

panašūs įrašai

One Response to “ŽAGARĖLIAI”

  1. liutauras says:

    labai skanu 😛 😆

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011