S. Gandžumiano vegetariška sriuba

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 4.00 iš 5)
Loading...

Di

Sriubai reikės: 100 -200 g mogdalų lęšių,šviežių daržovių: brokolių, morkų, pomidorų ir kitų jūsų mėgstamų žalumynų,100-200 g imbiero (tinka žalias tarkuotas arba džiovintas),indiškų prieskonių (galima įsigyti ir Lietuvoje).

Paruošimo būdas:

Lęšiai verdami pasūdytame vandenyje, daržovės supjaustomos nedideliais kubeliais ir suberiamos kiek vėliau, o prieskoniai sudedami sriubos virimo pabaigoje. Viskas verdama apie 40 minučių. Verdant indišką sriubą, būtina atsiminti, kad patys indai receptų nepripažįsta. Todėl prieskonių ir visų kitų ingredientų jie deda pagal skonį bei nuotaiką. Būtent todėl kiekvieną kartą tas pats indų virtuvės patiekalas pasižymi vis kitu skoniu. “Indų patiekalai nepaprastai aromatingi ir subtilaus skonio”, – pasakojo Seržas.

Prie aromatingos sriubos puikiai tiks ir jūsų pačių išsikepta indiška duona ? “čapati”. Ji kepama iš rupių kvietinių miltų, praskiedus juos vandeniu. Iš paruoštos tešlos formuojami maži kukulaičiai, kurie išplojami į 20 cm skersmens paplotėlius ir kepami. “Čapati” ? labai maistinga ir kvapni. Į indiškos duonos tešlą galima dėti virtų ir per rupią tarką susmulkintų morkų ar kitų daržovių, taip pat prieskonių

panašūs įrašai

One Response to “S. Gandžumiano vegetariška sriuba”

  1. inger says:

    Aciu uz paprasto ir skanaus patiekalo recepta ir uz capati receptuka.Labai laukiu gerbiamo S.Gandzumiano receptu laidoje “Kvieciu vakarienes”,noreciau sventems pasigaminti siu patiekalu;)

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011