SALIERŲ KEPSNYS

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 4 , reitingas: 3.00 iš 5)
Loading...

Saliero šaknį 10 min.virti pasūdytame vandenyje.Nulupti, supjaustyti storokais griežinėliais,pašlakstyti citrinų sultimis, pabarstyti druska, pipirais ir palikti kelias minutes pastovėti, kad susigertų prieskoniai.Tada salierų griežinius pabarstyti miltais, pavolioti plaktame kiaušinyje,džiuvėsėliuose, į kuriuos galima įmaišyti kapotų riešutų .Iš abiejų pusių kepti aliejuje – kol pagels.

panašūs įrašai

One Response to “SALIERŲ KEPSNYS”

  1. Chocho says:

    Navilee, Indre, lašišą perku (o ją perku labai labai retai) kuriame nors didžiajame pkbryeos centre. Šį kartą tai buvo Maxima. Jei klausiate ar nebijau, visokių “vitaminų”, tai ne.. nebijau, kadangi šią žuvį perku tikrai labai retai ir nepiktnaudžiauju. Jei klausiate dėl etinių normų, tai kiekviena teorija dvi tiesas ir du lazdos galus. Esu tikra, kad nuo visų pavojų neapsisaugosi. Stengiuosi žuvį pirkti tik tomis dienomis, kai ją atveža į PC (pvz. Panoramos RIMI tai būna antradieniais ir ketvirtadieniais). Jei žuvis neatrodo graži, t.y. atrodo nešviežia – neperku. Beje, kiek teko bendrauti su restoranų, kulinarinių studijų virėjais/savininkais, savo žuvis (lašišas, tunus) jie taip pat perka maximoje. tačiau visgi pirmenybę aš teikiu ne lašišoms, o kitoms žuvims.

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011