Slyvos, konservuotos su želatina

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 25 , reitingas: 4.12 iš 5)
Loading...

Urte

Konservuoti   šiuo būdu slyvas labai paprasta – ir greitai, ir skanu. Gaunasi tokia želė su slyvomis, atsidarai ir visą puslitriuką suvalgai

3 kg  -jau be kauliukų – slyvų imi 1 kg cukraus. Dubenyje  sumaišai viską ir , nelaukiant kol ištirps cukrus, dedi į puslitriukus. Dabar, dedant tas slyvas į puslitriuką ,subarstai 1 arbatinį  šaukštelį  su kaupu želatinos granulių-tik nereikia jų supilti į krūvą (sušoks  į gniutulą) ir supili daug ant viršaus. Taip pasiruoši tuos stiklainiukus ir kaitini apie 0.5 val.

Paskui kai ištrauki , pasižiuri,   ar ištirpęs cukrus, pavartai atsargiai ir viskas. Iš tikrųjų labai greitai viskas ir patogiai. Taip buvau pernai užkonservavusi ir vyšnias be kauliukų. Aviečių nebandžiau, bet gal ir nieko būtų.

panašūs įrašai

3 Responses to “Slyvos, konservuotos su želatina”

  1. Aleksandra says:

    Labai skaniai gavosi.

  2. Gaspadine says:

    Tai kiek tiksliai ant puslitrio pilt zelatino? Kiek tas “daug ant virsaus”?

  3. Dustas says:

    Sudėjus slyvas į stiklainius atsiras šiokie tokie oro tarpai tai klausimas kas juos užpildys ?

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011