Šprotai ..kitaip

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 3 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

bzikas


Prisiminiau studentavimo laikų receptą: Pirmiausiai išverdame ryžius .Kol jie verda, keptuvėje aliejuje kepame daug morkų su svogūnais. Atidarome konservuotų šprotų indelį, aliejų nupilame į kepamas morkas, įberiame druskos, keletą lauro lapų, truputį juodųjų pipirų.
Iškepusias morkas sumaišome su virtais ryžiais, šprotais ir BŪTINAI įberiame citrinpipirių (patiekalo “cinkelis”), truputėlį pakaitintame, kad viskas sušiltų.
Jei norite “prašmatniau”, galima keletą žuveliokų palikti ir jais papuošti lėkštėje menišku kaupeliu sudėtus ryžius. Kai kartą pagaminome vienam tokiam asmeniui, švelniai pasakius, laikančiu save “aukšto lygio maisto mėgėju”, tai jis pagalvojo, kad čia baisiai prašmatnus patiekalas su … ančiuviais. Mat gražiai pateikėme, papuošėme poru, agurkėliu, o ir šprotų didelių nebuvo, tik tie elementarūs…Bet mums buvo skanu 😆

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011