STRIMĖLIŲ “FORSPEIZE”

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (nėra balsavusių, būk pirmas!)
Loading...

TETA

1 “Edega” firmos
“Skaniosios strimėlės” pakuotė;
Paprikos marinuotos -2-3 puselės;
1/5 svogūno galvos;
Kaparėlių marinuotų “Kapern”;

Atidaryti pakuotę, išimti strimėles, puseles perpjauti per pusę (vertikaliai), pakuotėje esantį aliejų išpilti lauk. Strimėlių puseles gražiai sudėti į pailgą lėkštelę, viename krašte dėti supjaustytas juostelėmis marinuotas paprikas, kitame – “plunksnėlėmis” supjaustytą svogūną. Ant strimėlių pabarstyti kaparėlių, pačią strimėlę apšlakstyti skysčiu, kuris yra kaparėlių stiklainiukyje. Ši strimėlė yra saldoko skonio ir su cinamonu, todėl tinka kaparėliai ir jų marinatas.

Šitokia “forspeize” pamaloninau prieš pietus savo tetę, liko patenkintas :D “Edegos” firmos žuvies gaminį naudojau pirmą kartą, paragavus, atrodė, ne kažin kas, bet šitaip paskaninus, gavosi visai nieko, likau patenkinta ir savimi, ir patiekalu :D

panašūs įrašai

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011