TRIUŠIENA ISPANIŠKAI ir kiti rec.
|1 komentaras
gurmanė
1 nedidelį triušį supjaustyti gabaleliais, pabarstyti druska, šviežiai maltais pipirais. Gilioje keptuveje lengvai pakepti aliejuje su 2 skiltelėmis grūsto česnako. Ipilti apie 1/2 stiklines vandens ir toliau troškinti, kol mėsa suminškteja (jei trūksta vandens -dar įpilti).
Atskiroje keptuveje aliejuje pakepinti 2 raudonas paprikas ir 4 pomidorus (be odelių ir seklų), supjaustytus kubeliais. Šias daržoves vėliau sudėti į triušieną. Pagardinti šviežiomis petražolėmis. Pabaigoje sudėkite 400 g sausų ryžių ir užpilkite 1 litru vandens. Išmaišykite, patikrinkite, ar netrūksta prieskonių. Troškinti apie 20-30 min., išjungus ugnį dar leiskit pastovėti.
xxx,
Triušio kumpelį prieš kelias dienas ištrynus svarainių sirupu (kur ir rūgštu, ir saldu), dar pridėjus mėgstamų žolinių prieskonių , bus labai trapu ir skanu – jei kepsim orkaitėje.
mm kaip skanei 🙂