TRIUŠIENA ISPANIŠKAI ir kiti rec.

ne kas...būna ir geriau...normaliai.neblogai!puiku! (balsavo 2 , reitingas: 5.00 iš 5)
Loading...

gurmanė

1 nedidelį triušį supjaustyti gabaleliais, pabarstyti druska, šviežiai maltais pipirais. Gilioje keptuveje lengvai pakepti aliejuje su 2 skiltelėmis grūsto česnako. Ipilti apie 1/2 stiklines vandens ir toliau troškinti, kol mėsa suminškteja (jei trūksta vandens -dar įpilti).

Atskiroje keptuveje aliejuje pakepinti 2 raudonas paprikas ir 4 pomidorus (be odelių ir seklų), supjaustytus kubeliais. Šias daržoves vėliau sudėti į triušieną. Pagardinti šviežiomis petražolėmis. Pabaigoje sudėkite 400 g sausų ryžių ir užpilkite 1 litru vandens. Išmaišykite, patikrinkite, ar netrūksta prieskonių. Troškinti apie 20-30 min., išjungus ugnį dar leiskit pastovėti.

xxx,
Triušio kumpelį prieš kelias dienas ištrynus svarainių sirupu (kur ir rūgštu, ir saldu), dar pridėjus mėgstamų žolinių prieskonių , bus labai trapu ir skanu – jei kepsim orkaitėje.

panašūs įrašai

One Response to “TRIUŠIENA ISPANIŠKAI ir kiti rec.”

  1. Edgaras says:

    mm kaip skanei 🙂

Leave a Reply

*



visos teisės saugomos © 2006-2011