Vištos krūtinėlės vėrinukai su džiovintais vaisiais
|komentarų nėra
Miglė
(iš furšetų lankymo patirties 😉 )
Krūtinėlę supjaustom kūbeliais -kaip šašlykui. Pabarstom mėgstamais priekoniais, pamarinuojam su vorčesteriu ar sojos padažu (kaip kas mėgsta) .Po to mėsytes veriam ant medinių iešmelių -pakaitomis su džiovintais vaisiais .Paprasčiausias intarpas -abrikoso gabaliukai .Tačiau ypač sužavėjo intarpas, kur po mėsos gabaliuko netikėtai atsiranda DŽIOVINTO obuolio skiltelė, kurios viduryje -džiovinta slyva .
Praktiškai tai reikia daryti šitaip:pirmiausiai smeigiam vieną džiovinto obuoliuko galą, po to persmeigiam džiovintos slyvos gabaliuką(max -pusę), o po to -kitą obuoluko kraštą persmeigiam .Sustumiam gerai, o po to veriam jau kitą mėsos gabaliuką .
Ir taip mėsas/vaisius kaitaliojam pagal numatomos porcijos ilgį. Po to kepam orkaitėje – kol gražiai apskrus.
Vienu žodžiu -bais puikus liežuviui derinys ;). Man asmeniškai labai skanu būtų su trintomis spanguolėmis ar bruknėmis. Bet kas mėgsta -galima ir majonezu (kepimo pabaigoje) užpilti 😉